Έτσι, μάλιστα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε… κανονικό ΠΑΣΟΚ

Screenshot-2020-10-09-at-8.17.59-AM-850x560-1.jpg

Επιτέλους… θα αναφωνούσε κανείς. Ο Αλέξης Τσίπρας μας έχει αποδείξει ότι δεν τολμάει να προχωρήσει στο προφανές, δηλαδή στην απόλυτη μεταμόρφωση του ΣΥΡΙΖΑ σε… κανονικό ΠΑΣΟΚ, η ζωή ωστόσο του απάντησε.

Το περιστατικό με τον Σταύρο Κοντονή, θύμισε… ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ. Με τις παρασκηνιακές ζυμώσεις, τις ίντριγκες, τις προσωπικές στρατηγικές, τα προσωπικά απωθημένα, τη… γοητεία της διαπλοκής προς μεμονωμένα πολιτικά πρόσωπα.

Κατέβηκε από το τρένο… Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος. Όπως και αν περιγράψει κανείς την πραγματικότητα με τον Σταύρο Κοντονή, στο… ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα καταλήγει.

Αυτός άλλωστε είναι και ο μονόδρομος για τον Αλέξη Τσίπρα. Μπορεί να έχει κόμμα… παραλία, η κοινωνική βάση που τον ακολουθεί ωστόσο είναι ο λαός του ΠΑΣΟΚ. Μην ξεγελιέστε. Στη Νέα Δημοκρατία έσπευσαν να ζητήσουν… χάρες, μονάχα όσοι γαλουχήθηκαν με τη νοοτροπία του συστήματος Σημίτη. Να τα έχουμε καλά με όλους, ώστε να… είμαστε καλά εμείς.

Το κανονικό ΠΑΣΟΚ, είναι το παπανδρεϊκό. Και με το κάζο Κοντονή, ο Αλέξης Τσίπρας έρχεται πιο κοντά στη μετεμψύχωσή του. Έστω και με το ζόρι, καθώς ο ίδιος αποδείχτηκε… ντροπαλός να πράξει τα αυτονόητα. Και να παρκάρει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους χαζοχαρούμενους (δήθεν) Αριστερούς του… 3%.

https://ysterografa.gt

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top