Νοσοκομείο Σερρών : Καμπανάκι από την Ένωση ιατρών

-5.jpg

Γενικη συνέλευση πραγματοποίησαν οι γιατροί του νοσοκομείου Σερρών .όπως αναφέρουν στο ψήφισμα  του χαρακτηριστικά << Επειδή η ανοχή μας τελείωσε, ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι εμείς δεν παίζουμε ούτε με τη δική μας Ασφάλεια και Υγεία, ούτε με των Ασθενών μας.

Απαιτούμε:

  • τακτικά τεστ σε όλο το Υγειονομικό προσωπικό
  • ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Επτά μήνες μετά από την καταγραφή του πρώτου θετικού κρούσματος Covid-19 στη χώρα και ενώ περάσαμε τρίμηνο lockdown για να δοθεί χρόνος για την ενίσχυση του ΕΣΥ, το Νοσοκομείο Σερρών βρίσκεται στα όρια της ασφαλούς λειτουργίας και καταφέρνει να παρέχει ακόμη υπηρεσίες λόγω της υπερεργασίας του προσωπικού και της χαμηλής, για την ώρα, προσέλευσης εμπύρετων – πιθανών κρουσμάτων covid-19.

Όλο το προηγούμενο 7μηνο για τη “θωράκιση” του Νοσοκομείου, σε ιατρικό προσωπικό, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο δεύτερο κύμα της πανδημίας η Διοίκηση του Νοσοκομείου, η Διοίκηση της 4ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας προχώρησαν:

Έτσι, στο Νοσοκομείο Σερρών από τέλη του 2019 μέχρι σήμερα έχουμε την αποχώρηση λόγω συνταξιοδότησης 10 γιατρών και επίκειται άλλων 3 και από τις θέσεις που έχουν προκηρυχθεί μόνο 4 καλύπτουν κενά από τις αποχωρήσεις.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ

Σε δημόσια ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στις 19/9/2020 και ώρα 00:15’, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Σερρών μας κατηγορεί για “ανυπόστατες καταγγελίες” και για ψέματα αφού αναφέρει ότι “κάποια στιγμή πρέπει να ακουστούν οι αλήθειες”.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για αλήθειες για την κατάσταση του Νοσοκομείου, προκαλώντας τη Διοίκηση να μας πει που λέμε ψέματα:

Και ακόμη κάποιες αλήθειες:

Επειδή η ανοχή μας τελείωσε, ενημερώνουμε για άλλη μια φορά ότι εμείς δεν παίζουμε ούτε με τη δική μας Ασφάλεια και Υγεία, ούτε με των Ασθενών μας.

Απαιτούμε:

Για την άμεση κάλυψη των αναγκών ζητάμε η αντιμετώπιση της Υγειονομικής Κρίσης να μην είναι υπόθεση μόνο του προσωπικού των Νοσοκομείων

Η Συνέλευση της ΕΝΙΝΣ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top