Σέρρες : Κορονοιος- Σε καραντίνα 14 ημερών 34 φοιτητες και 2 καθηγητές από το ( πρώην ) ΤΕΙ Σερρών

-λήψης-2-9.jpg

Μετά την χθεσινή διαπίστωση…

θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε 20 χρόνο φοιτητή του ΔΙΠΑΕ στις Σέρρες, ακολούθησε σήμερα επείγουσα ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών καθηγητή Κώστα Κλεΐδη, με την οποία αναστέλλεται η λειτουργία των δύο εργαστηρίων και οι φοιτητές των δύο τμημάτων, συνολικά 34, μαζί με τους δύο καθηγητές τίθενται σε οικιοθελη καραντίνα 14 ημερών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε ότι ένας φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, ο οποίος παρακολούθησε τα Εργαστήρια Βιομηχανικές Μετρήσεις – Αυτόματος Έλεγχος (Τμήμα Τρίτης, 6/10/2020, 12:00 – 14:00) και Ηλεκτρικές Μηχανές (Τμήμα Τετάρτης, 7/10/2020, 12:00 – 14:00) διαγνώστηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό CoV-SARS 2.

Έκτοτε, η σκέψη μας είναι μαζί του, όπως και οι θερμές ευχές μας για ταχεία ανάρρωση!

Ακολούθως, ενημερώσαμε τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΙΠΑΕ και τον Νομίατρο Σερρών, οι οποίοι και θα προβούν στις προκαθορισμένες από τον νόμο ενέργειες.

ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (και τα ΕΞΙ) των συγκεκριμένων δύο Εργαστηρίων αναστέλλουν τη λειτουργία τους, για να απολυμανθεί ο χώρος, την ερχόμενη Δευτέρα! Τα αντίστοιχα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom!

Τόσο το Διδακτικό Προσωπικό όσο και οι φοιτητές των δύο παραπάνω Τμημάτων (Τρίτης 12:00 – 14:00 και Τετάρτης 12:00 – 14:00) υποχρεούνται από τον νόμο να τεθούν σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών!

Επισημαίνεται, για μια ακόμη φορά, ότι, η χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος είναι υποχρεωτική (τώρα πια περισσότερο από ποτέ…)!

Παρακαλώ θερμά για τη συνεργασία σας, ούτως ώστε να εξέλθουμε από τη δύσκολη αυτή κατάσταση με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών

Κώστας Κλεΐδης

Αναπληρωτής Καθηγητής

Πηγή: anexartitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top