Η… σερβιτόρα του μέλλοντος της “σημαντικότερης χώρας στον κόσμο”

Screenshot-2020-10-17-at-4.50.18-PM-850x560-1.jpg

Η ζωή, με το γνωστό χιούμορ της, την έφερε κοντά μας την εποχή που γκρεμιζόταν το Τείχος του Βερολίνου. Τότε που το “Wind of Change” έγινε… εθνικός ύμνος για μια γενιά που προσδοκούσε να αλλάξει τον κόσμο.

Η Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ έγινε 31 ετών, γεννημένη την 13η Οκτωβρίου του 1989. Από το Μπρονξ στο Καπιτώλιο και τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Από… σερβιτόρα, Βουλευτής των Δημοκρατικών, το πιο φωτεινό αστέρι της σημερινής πολιτικής ζωής των ΗΠΑ, ένα κορίτσι με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν γυναίκες διαφορετικών γενεών.

Ως… παιδί των social media η AOC βλέπει κάθε χρόνο τη δημοφιλία και την αναγνωρισιμότητά της να γιγαντώνονται. Και την Αμερική να την παρακολουθεί με προσοχή.

Από την εποχή που ένας Αφρο-Αμερικανός δικηγόρος, σύζυγος της Μισέλ Ρόμπινσον και Γερουσιαστής του Ιλινόις, γεννημένος στο Σικάγο, την Πόλη των Ανέμων και του Μάικλ Τζόρνταν, ενσάρκωνε τόσο αυθόρμητα τη φωτογραφία ταυτότητας της αλλαγής, έχει να δει η Αμερική τέτοιο φαινόμενο.

Και ως γυναίκα, η Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ γνωρίζει πώς θα ταξιδέψει πιο μακριά από τον Μπαράκ Χουσεϊν Ομπάμα. Η “σερβιτόρα” του μέλλοντος. Της “σημαντικότερης χώρας στον κόσμο”.

ttps://ysterografa.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top