Πανσερραϊκός: Οικογενειακό τραπέζι στο κέντρο της πόλης των Σερρών

serres_trapezi.jpg

Με σύνθημα «Σέρρες και Πανσερραϊκός» είναι ένα, ο Πανσερραϊκός σύσσωμος απόλαυσε ένα οικογενειακό σαββατιάτικο τραπέζι στο κέντρο των Σερρών, στηρίζοντας τις τοπικές επιχειρήσεις, σε μια κίνηση αμοιβαίας αλληλοϋποστήριξης και προσέλκυσης της σερραϊκής κοινωνίας. Συγκοινωνούντα δοχεία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «λιονταριών», για το γεύμα ενότητας και χαλάρωσης σε μεζεδοπωλείο της πόλης:

«Σέρρες και Πανσερραϊκός είναι ένα!!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού είναι και οικογένεια, χωρίς εισαγωγικά, με παλιούς και νέους παίκτες, προπονητές, στελέχη και διοίκηση, να δημιουργούν φιλικό και ζεστό κλίμα, που προωθείται απο όλους!

Η πόλη των Σερρών έχει αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια, την προσπάθεια της νέας διοίκησης, και η ομάδα μας έχει απήχηση στο Σερραϊκό κοινό, όσο καμία άλλη, την δεκαετία που ολοκληρώθηκε.

Οι μαζικές εμφανίσεις ξεκίνησαν και την φετινή ιδιαίτερη χρονιά, με ασφάλεια και προσοχή λόγω της πανδημίας, με την ομάδα του Πανσερραϊκού μας, να δείχνει έμπρακτα την στήριξη της στην εστιάση των Σερρών, όπως το ίδιο συμβαίνει και απο τους καταστηματάρχες της περιοχής μας.

Το σημερινό τραπέζι της διοίκησης, έγινε στο μεζεδοπωλείον Κεντρικόν του Κώστα Τσούκα, που φρόντισε για τα εδέσματα και την ασφαλή συνεστίαση της ομάδας μας. Ευχαριστούμε θερμά!».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top