Σέρρες : Έκκληση Αρκουμανέα για τα rapid test

arkoumaneas-681x637-1.jpg

Έκκληση στους Σερραίους να προσέλθουν  στην πλατεία Ελευθερίας και να υποβληθούν σε γρήγορο τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού απηύθυνε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

«Καλούμε τους πολίτες να έρθουν να κάνουν τεστ. Να βρούμε τους θετικούς και να σταματήσουμε τη διασπορά. Δεν ερχόμαστε να τιμωρήσουμε, αλλά για να βοηθήσουμε», δήλωσε σήμερα από το Διοικητήριο Σερρών, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για την έξαρση της πανδημίας στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Όπως υποστήριξε, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση ανάμεσα στην κατάσταση στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, υπογραμμίζοντας ότι οι όμοροι δήμοι αναμένεται να δεχθούν μεγαλύτερη πίεση στο επόμενο χρονικό διάστημα. Και στην περίπτωση των Σερρών, είπε η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι τα 28-29 έτη.

«Τηρούμε τα μέτρα αυστηρά για να μην πιεστεί και το σύστημα υγείας» προέτρεψε ο κ. Αρκουμανέας. «Υπάρχει μια έξαρση της επιδημίας στη χώρα μας. Ανεξάρτητα από το ποια κατηγορία βρισκόμαστε θα πρέπει να τηρούμε τα μέτρα και ν’ ακούμε τους ειδικούς. Όταν μπαίνει μια περιοχή στο 3 ή το 4 δεν είναι τιμωρητικό. Δεν είναι για αυτά που έχουμε κάνει, είναι για να τους βοηθήσουμε γι’ αυτά που έρχονται.»

Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ  βρίσκεται από τις 21 Οκτωβρίου στο  κέντρο των Σερρών και διενεργήσει γρήγορα τεστ για τον κορονοϊό , ενώ θα παραμείνει και καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας 26-30 Οκτωβρίου.

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top