Σύλλογος Γυναικών Ν Σερρών : Στηρίζουμε τον αγωνα της ΕΝΙΝΣ

-ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Ν-ΣΕΡΡΩΝ-Μέλος-της-Ο.Γ.Ε.jpg

 Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βγούμε όλοι μπροστά και πίσω από τις μάσκες να ακουστεί η φωνή μας όσο πιο δυνατά γίνεται.

Εμείς ο Σύλλογος Γυναικών Σερρών και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας ενώνουμε την φωνή μας με τους γιατρούς της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ν. Σερρών (ΕΝΙΝΣ).  Καλούμε τις γυναίκες μέσα από τα σωματεία, τους συλλόγους αλλά και κάθε φορέα που συμμετέχουν να αγωνιστούμε για την κάλυψη όλων των αναγκών στον χώρο της Υγείας.

Σήμερα που η έξαρση της πανδημίας χτύπησε κόκκινο στην Περιφερειακή μας Ενότητα φάνηκε ακόμα περισσότερο η γύμνια της πολιτικής όλων των προηγούμενων αλλά και της τωρινής Κυβέρνησης  και του Υπουργείου Υγείας που οδήγησε όλα αυτά τα χρόνια στην απαξίωση της Δημόσιας Υγείας.

Κάνουμε πλατύ κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες και γενικά στο λαό να εντατικοποιήσουμε τώρα τους αγώνες μας, να δείξουμε ότι δεν μπορούν να μας κουνούν το δάχτυλο και να παραπέμπουν στην ατομική ευθύνη, αποποιούμενοι τις δικές τους ευθύνες. Αποκλειστικά και μόνο όλοι αυτοί που κυβερνούν τόσα χρόνια έχουν την ευθύνη για τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία όλης της χώρας, όπως και στο νοσοκομείο των Σερρών και στα Κέντρα Υγείας στο νομό μας.

·       Ζητούμε άμεσα την πρόσληψη προσωπικού, ιατρικού και νοσηλευτικού, στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας και τα Κέντρα Υγείας ώστε να μπορούν να λειτουργούν απρόσκοπτα σε μια τόσο δύσκολη περίοδο, να μονιμοποιηθεί το προσωπικό των νοσοκομείων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, να προχωρήσουν άμεσα σε τακτικά δωρεάν τεστ ανίχνευσης τόσο στο προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και άμεσα σε όποιον συμπολίτη μας κρίνεται απαραίτητο.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Σερρών θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει κάθε αίτημα και διεκδίκηση των Νοσοκομειακών Γιατρών. 

Θα συμμετέχουμε στη Σύσκεψη μαζικών φορέων που καλεί το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Π.Ε. Σερρών μπροστά από το Θερινό Θεατράκι την Τετάρτη 4/11/2020 και ώρα 5:00 μμ ώστε να συντονίσουμε καλύτερα τον αγώνα διεκδίκησης και συμπαράστασης στην ΕΝΙΝΣ.

Σέρρες, 2/11/2020

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top