Σέρρες : Το χρονικό της σύλληψης της κόρης της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα

-38.jpg

Η 15χρονη κόρη της δολοφονημένης γυναίκας και ο 17χρονος φίλος της είχαν εξαφανιστεί μετά τον εντοπισμό της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές

Καταθέσεις στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ θα δίνουν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής η 15χρονη κόρη και ο 17χρονος, οι οποίοι προσήχθησαν για να εξεταστούν για την άγριαδολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο συνεργείο στις Σέρρες.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Αθήνα και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνούν την υπόθεση, παίρνουν καταθέσεις από τους δύο ανήλικους. Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί μετά τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, μετέβησαν με ΚΤΕΛ από την Αθήνα στις Σέρρες, όπου διαμένουν συγγενείς του 17χρονου.

Το χρονικό

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών εντόπισαν στις 4.30 το πρωί της Κυριακής ύποπτες κινήσεις μέσα στο εγκαταλελειμμένο συνεργείο. Εκεί εντόπισαν και προσήγαγαν μία 15χρονη και έναν 17χρονο.

Στο Τμήμα Σερρών διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη είναι η κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα. Η 15χρονη φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και μπέρδευε τα λεγόμενά της προς τους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπέρδευε το όνομα του 17χρονου –υπηκόου Ρουμανίας- φίλου της, τον οποίο αποκαλούσε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα.Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top