Δεν τολμά να διαγράψει τον Πολάκη

tsipras-polakis-10-696x463-1.jpg

Εγκλωβισμένος στο παρελθόν και αδύναμος να αντιμετωπίσει τις επαναλαμβανόμενες προκλήσεις που καταγράφονται στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου με πρωταγωνιστή τον προκλητικό Παύλο Πολάκη είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Αν και ο πρώην υπουργός Υγείας έχει εξελιχθεί με την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον καλύτερο πολιτικό χορηγό της Κυβέρνησης, εντούτοις ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης συνεχίζει να τον ανέχεται καθώς διστάζει να σπάσει αυγά και να αλλάξει το πληγωμένο προφίλ του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κλονίζεται από εσωκομματικές αναταράξεις εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι κινήσεις «για τα μάτια του κόσμου», όπως το ραντεβού των κ.κ Γεροβασίλη και Τζανακόπουλου με τον κ. Πολάκη εκθέτουν ακόμη περισσότερο τον πρώην Πρωθυπουργό στην κοινή γνώμη, που βλέπει έναν φοβισμένο αρχηγό, άπραγο και να στείλει ένα σαφές μήνυμα αλλαγών στο κόμμα του.

Γίνεται πλέον σαφές ότι η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου με τα ημίμετρα στη διαχείριση κρίσεων και την απουσία εναλλακτικής πρότασης δυσχεραίνει τη θέση της στο πολιτικό σκηνικό, ενώ ένα σημαντικό κομμάτι των μετριοπαθών ψηφοφόρων έχει γυρίσει οριστικά και αμετάκλητα την πλάτη σε ένα κόμμα που απέχει πολύ από το να καταστεί μία σοβαρή εναλλακτική πρόταση εξουσίας.

Όλα τα παραπάνω δικαιολογούν απόλυτα τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων και το βαρύ κλίμα που κυριαρχεί στην κοινωνία για την Προοδευτική Συμμαχία, ενώ το ενδεχόμενο επιστροφής στην εξουσία μετατρέπεται σε ένα οδυνηρό εφιάλτη.

 ttps://www.lykavitos.gr

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top