Η κοινωνία απαιτεί να μπει τέλος στην διαχρονική ασυλία που απολαμβάνει το ΚΚΕ

koutsoumpas-astynomikos-polytexneio-kke-696x463-1.jpg

Ένα οριστικό τέλος στην ασυλία που επιδείκνυε για χρόνια η Πολιτεία απέναντι στους παραλογισμούς και την αντιδραστική συμπεριφορά του ΚΚΕ ζητεί να μπει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινής γνώμης και ο αστικός πολιτικός κόσμος.

Οι χθεσινές προκλητικές ενέργειες και η εμμονή να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση εν μέσω πανδημίας και ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με την Κυβέρνηση να εμφανίζεται πια αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με αυστηρότητα οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια από όπου και αν προέρχεται.

Αν και στο πρωινό περιστατικό το υπουργείο Δημόσιας Τάξης κράτησε διπλωματική στάση και δεν θέλησε να ρίξει «λάδι στη φωτιά», εντούτοις στη νέα απογευματινή πρόκληση των οργανωτών της εκδήλωσης του ΚΚΕ αντέδρασε με πυγμή, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι έννοιες όπως «ανυπακοή» και «καουμποϊλίκια» δεν γίνονται ανεκτές σε μία αστική ευρωπαϊκή Δημοκρατία.

Σε μία περίοδο που η χώρα δίνει την μεγάλη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό, δεν επιτρέπεται σε κανένα να θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, προτάσσοντας τον κομματικό ακτιβισμό και γράφοντας  στα παλιά του τα παπούτσια το νόμο και το πραγματικό συμφέρον των πολιτών. Αν και οι κυβερνήσεις διαχρονικά κρύβονταν στο παρελθόν πίσω από το δάκτυλο τους και χάιδευαν πάντα το «τιμημένο ΚΚΕ», εντούτοις η σημερινή

Κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να επιδείξει μηδενική ανοχή. 
Και κάθε φορά που καταγράφονται παράνομες ενέργειες θα πράττει το αυτονόητο, δηλαδή θα εφαρμόζει το νόμο!

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top