Άφρονα αντιπολίτευση χωρίς ηθικούς φραγμούς επιλέγει ο Τσίπρας

tsipras-vouli-20-696x463-1.jpg

Κάθε όριο και ηθικό φραγμό έχουν ξεπεράσει οι ινστρούχτορες της Κουμουνδούρου στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να δημιουργήσουν ατζέντα και να κάνουν Αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η στρατηγική της πόλωσης και της έντασης που κορυφώνεται τις τελευταίες μέρες από τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ξεκάθαρα ότι ο κ. Τσίπρας δεν διστάζει για μία ακόμη φορά να φτάσει στα άκρα, να δηλητηριάσει με ακραίο τρόπο την πολιτική ζωή της χώρας μόνο και μόνο για να παίξει το δικό του προσωπικό παιχνίδι επιβίωσης με κάθε μέσο.

Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και ανευθυνότητας, η Αξιωματική Αντιπολίτευση εμφανίζεται αδίστακτη, εκμεταλλεύεται τον ανθρώπινο πόνο και να ποντάρει στην καταστροφή μήπως ξεφύγει από τα στρατηγικά της αδιέξοδα. Δεν προκαλεί έκπληξη σε κανένα το γεγονός ότι εκείνοι που έχτισαν καριέρα πάνω στους «αγανακτισμένους» και στα «μαγκάλια», τώρα έρχονται να επενδύσουν πολιτικά ακόμη και σε νεκρούς και στην αγωνία των πληγέντων μαθητών να κάνουν σωστά το μάθημα τους!!

Η στάση αυτή που παραπέμπει σε νοοτροπίες και καθεστώτα άλλων εποχών καταδεικνύει την κατάντια ενός κόμματος που κυβέρνησε τη χώρα για τεσσεράμισι χρόνια, αλλά που μπορεί να φτάσει όταν το διακατέχει η εξουσιομανία και ο νεποτισμός. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η σημερινή παρέμβαση του βουλευτή Γιαννούλη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι σκοτώνει ανθρώπους!

Η εικόνα του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία και οι αστικές πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να ετοιμαστούν για σφοδρότατη πολιτική σύγκρουση το επόμενο διάστημα

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top