Δήμος Σερρών : Ομόφωνα η πρόταση για την μείωση των δημοτικών τελών

7183d1ac9023a88231141db68b1cff02_L.jpg

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τη μείωση των δημοτικών τελών κατά 30% για όλες τις επιχειρήσεις από το 2021 και την πλήρη απαλλαγή όλων των νέων επιχειρήσεων για τα τρία πρώτα χρόνια καθώς και των πολύτεκνων, τρίτεκνων, ΑμεΑ και μονογονεϊκών οικογενειών από δημοτικά τέλη που επιβαρύνουν την επαγγελματική στέγη.

«Με την υλοποίηση της δέσμευσής μας για τη μείωση των δημοτικών τελών και την πλήρη απαλλαγή ειδικών κατηγοριών επιχειρηματιών όπως και των νέων επιχειρηματιών κάναμε το πρώτο βήμα για τη στήριξη των επαγγελματιών», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, χθες, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020.

«Όμως, δεν σταματάμε εδώ. Με τη γόνιμη συμβολή της αντιπολίτευσης ευελπιστούμε ότι θα έχουμε μία περαιτέρω μείωση στα δημοτικά τέλη το 2021 για τις επιχειρήσεις αλλά και για τα νοικοκυριά, ούτως ώστε να ανακουφίσουμε ακόμη περισσότερο τους Σερραίους πολίτες από τέτοιου είδους επιβαρύνσεις», υπογράμμισε ο κ.Χρυσάφης.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top