Δήμος Ηράκλειας : Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μιντσιώκης

sakis-mi-164x300-1.jpg

Υπήρξε κοινοτάρχης Ποντισμένου και σπουδαίος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Σάκης Μιντσιώκης. Έδωσε σκληρές μάχες με τον κορωνοϊό σε νοσοκομεία  αλλά κατέληξε σήμερα το πρωί.  Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1963 στο Ποντισμένο Σερρών. Υπηρέτησε την τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του προέδρου της κοινότητας Ποντισμένου την περίοδο 1995- 1998.Γνωστός ευρύτερα ήταν από την πετυχημένη πορεία του ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που ανέδειξε το σερραϊκό ποδόσφαιρο. Φόρεσε τη φανέλα της ιστορικής θύελλας Σερρών στις αρχές της δεκαετίας του 80. Ιδανικός γκολτζής συνέχισε την καριέρα του στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας τον οποίο οδήγησε μαζί με άλλους συμπαίκτες του στην Δ’ Εθνική το 1987, ενώ το 1992 μεταγράφηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου τριακοσίων χιλιάδων, ποσό μεγάλο για μεταγραφή ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή από ερασιτεχνική σε ερασιτεχνική ομάδα.Ο Σάκης Μιντσιώκης ήταν αγρότης και επαγγελματίας και ζούσε στη γενέτειρα του το Ποντισμένο Σερρών . Από τον γάμο του με την σύζυγο του Γεωργία απέκτησε δυο παιδιά, τον Κώστα και την Μαρία.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σ.Σ. Η φωτο, έτους 1987 από το προσωπικό αρχείο του δημοσιογράφου Δημήτρη Νάτσιου. Ο Σάκης Μιντσιώκης όταν αγωνιζόταν τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top