Ο Παπαδημούλης πολυκατοικίες και ο Μακρόπουλος Aston Martin

128683378_3003019959799915_8052674103903275701_n.jpg

Συνελήφθη λέει ο Νότης σε έλεγχο της Ομάδας Δίας με 9 πιστόλι και δύο γραμμάρια κόκας. Δηλαδή με τα σύνεργα της δουλειάς, τα αυτονόητα. Κι αμέσως πλάκωσαν οι ηθικολόγοι του διαδικτύου και έκαναν πλιάτσικο. Το ίδιο συνέβη και στη περίπτωση του οξυδερκούς αντιδημάρχου Μακρόπουλου ο οποίος αισθάνεται θλιμμένος χωρίς την Αστον Μάρτιν του μακριά από το Μπάντεν-Μπάντεν. Εχει Άστον Μάρτιν και λοιπόν; Άλλος προτιμά να τα κάνει 5όροφο στην Αχαρνών για να το νοικιάζει στη συνέχεια σε ΜΚΟ κι εκείνες με την σειρά τους στους πρόσφυγες. Ο άλλος είναι ο Παπαδημούλης για παράδειγμα.

Αλλά ο Παπαδημούλης είναι αριστερός. Και ο Τσίπρας στο σκάφος της Παναγοπούλου αριστερός επίσης. Και ο Μανόλο Petsitis. Kαι ένα σκασμό άλλοι που δηλώνουν αεριστεροί και έχουν λύσει το πρόβλημα της ζωής τους. Αλλά ο οξυδερκής Μακρόπουλος έπεσε πάνω στην Ακρίτα που κάνει τον μπάτσο της ηθικής. Η Ακρίτα στήνει μπλόκα όπως η Ομάδα Δίας και κάνει ελέγχους ηθικής σε όσους δεν είναι Συριζαίοι. Από τους κριτές του διαδικτύου κανείς δεν κοιτά τι συμβαίνει σπίτι του. Σαν αυτούς που θέλουν να κυβερνήσουν τον κόσμο, να γίνουν πρωθυπουργοί και πρόεδροι και δεν ξέρουν να στρώνουν το κρεβάτι τους. Το πρόβλημα με τον Μακρόπουλο δεν είναι η Αστον Μάρτιν και το Μπαντεν Μπάντεν αλλά το γεγονός ότι μεγάλωσε και δεν περνάει τόσο η μπογιά του στα κορίτσια ώστε χρειάζεται να ρίξει όλα τα όπλα του στο τραπέζι.

Το τι κάνει ο καθένας τα λεφτά του ανάλογα με τους δαίμονες που κουβαλάει είναι δικό του θέμα. Αλλά βλέπεις στο διαδίκτυο ανά τον κόσμο οι μπάτσοι της ηθικής περισσεύουν. Το ίδιο και με τον Νότη. Είχε πιστόλι και δύο γραμμάρια κόκας. Σαν να λέμε πιάστηκε παπάς που φορούσε ράσο και είχε μαζί του αντίδωρο. Ε, ά να χαθείτε υποκριτές…

Koυρδιστό Πορτοκάλι

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top