Δήμος Αμφίπολης : ¨¨Δίχασε ¨¨ η πρόταση για μεταφορά του ηρώου Πεσόντων στην ΤΚ Αμφίπολης

-53.jpg

 Κατα πλειοψηφία εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο η μεταφορά του «Ηρώου Πεσόντων» (χωρίς κανένα οικονομικό κόστος) από τον αύλειο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Αμφίπολης που βρίσκεται αυτή την στιγμή και δεν συνάδει με την νυν μετατροπή του κτιρίου και λειτουργία του σε σύγχρονο «Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο», στον αύλειο χώρο της Τοπικής Κοινότητας Αμφίπολης, έμπροσθεν του Κτιρίου της Κοινότητας, σε χώρο που έχει επιλεγεί κατάλληλα, έτσι ώστε όπως σε όλες τις Κοινότητες να βρίσκεται επί του Τοπικού Καταστήματος – Κοινότητας και να πλαισιώνει τον αύλειο χώρο του. 

 Η δημοτική σύμβουλος κ.Πατσιά Ελένη ψήφισε «Όχι» με την παρατήρηση να παραμείνει ως έχει μέχρι να ελεγχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία.  

Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Μπαχαρόπουλος Μπαχάρης ψήφισε «Παρών». 

 Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Πετρίδη Πέτρος και Χατζηγεωργιάδου Σοφία ψήφισαν «Όχι» με την παρατήρηση ότι η μεταφορά του στη θέση που βρίσκεται σήμερα έγινε για να ανοίξει ο χώρος της μικρής πλατείας ώστε να μπορούν να γυρίζουν τα αυτοκίνητα και κυρίως τα λεωφορεία.

 Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Παπαδόπουλος Λάζαρος και Αγγέλου Ιωάννης ψήφισαν «Όχι».

 Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Χαμαϊλίδης Αντώνιος πρότεινε και ψήφισε «Αναβολή» με την παρατήρηση ότι το θέμα δεν είναι επείγον και μπορεί να συζητηθεί όταν θα είναι δυνατή η δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ. για να απαντηθούν ερωτήματα που τον απασχολούν για το συγκεκριμένο θέμα.  

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Άντσιου Άννα και Μαδέσης Νικόλαος πρότειναν «Αναβολή» του θέματος και σε περίπτωση μη αναβολής ψήφισαν «Όχι» με την παρατήρηση ότι σε περίοδο Πανδημίας με τα δημοτικά συμβούλια να γίνονται δια περιφοράς δεν υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και ενημέρωσης για το θέμα.

 Ο κ.Κοχλιαρίδης Αλέξανδρος Πρόεδρος Κοινότητας Αμφίπολης ψήφισε «Ναι» στην απόφαση αυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top