Σέρρες : Κορονοιος – Νικητής ο Στάθης Καμαράκης

watermarked-3759489-681x484-1.jpg

Νικητής σε έναν ακόμα… αγώνα, αυτόν με τον κορονοϊό αναδείχθηκε ο Στάθης Καμαράκης.

Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Σερραϊκού μπάσκετ μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό αλλά και για τα σχέδια του για το μέλλον.

«Ήταν πολύ δύσκολο. Ευτυχώς ήμουν μόνος στην Καβάλα. Είχα ανθρώπους εκεί, που με στήριξαν. Με στήριξαν και οι δικοί μου άνθρωποι στις Σέρρες, η κόρη μου, ο γιος μου, η γυναίκα μου και η νύφη μου, που είναι γιατρός και μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εγώ είχα και το άγχος να μην κολλήσω κάποιον άλλον…

Στην αρχή νόμιζα, ότι ήταν γρίπη. Δυστυχώς δεν ήμουν υποψιασμένος, όπως πλέον είναι όλοι. Μετά από τρεις μέρες, που σταμάτησα να τρώω, να έχω πονοκεφάλους και πυρετό, έως 38°C, πήγα στο Νοσοκομείο, μου είπαν ότι έχω κορονοϊό και ότι πρέπει να μείνω στο σπίτι μου. Οπότε, το πάλεψα μόνος μου στο σπίτι. Ο φίλος μου Γιάννης Σαρημανώλης μου έφερνε τα πάντα, τα οποία τα ανέβαζα στο μπαλκόνι με ένα καλαθάκι.  Η οικογένεια μου έστελνε με κούριερ τα ρούχα κι ό,τι άλλο χρειαζόμουν. Οι γιατροί από το Νοσοκομείου μου έδωσαν δύο αντιβιώσεις και ακολούθησα τις οδηγίες τους, πίνοντας πολύ νερό, περπατούσα  όσο μπορούσα, ανέπνεα με τη μύτη και εισέπνεα με το στόμα. Άρχισα να συνέρχομαι μετά την 11η μέρα. Είχα τη στήριξη όλη της ομάδας μου, του Αστέρα Καβάλας και πολλών φίλων, που επικοινωνούσαν μαζί μου καθημερινά όπως ο Στέργιος Ποργιόπουλος και ο Ηλίας Νικολαϊδης. Δεν το ξέρανε πολλοί αν κι εγώ δεν το είχα κρυφό. Είναι ανόητο να το κρύβεις.»

-Για όσους δεν το πιστεύουν:

«Πιστεύω ότι ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να διαφέρουν από όλους τους άλλους και να κάνουν θεωρίες συνωμοσίας. Δεν μπορώ να καταλάβω άλλο λόγο.»

-Για το αν έπαιρνε προφυλάξεις:

«Εγώ προφυλάξεις έπαιρνα αλλά μέσα στο γήπεδο, επειδή είχαμε αγώνες, κάποια στιγμή οι προφυλάξεις πήγαν περίπατο.  Είχαν πει, ότι εμείς οι προπονητές δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκα την ώρα της προπόνησης. Αυτό το έπαθα την τελευταία μέρα της προπόνησης. Είχε δίκαιο ο Στέργιος Ποργιόπουλος, που έλεγε, ότι έπρεπε να μην ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και πολύ καλά έκαναν και τα σταμάτησαν. Το βλέπουμε στις ομάδες της Α1 και της Ευρωλίγκας, ότι έχουν τρομερά προβλήματα.»

-Για τη ψυχολογία του:

«Είναι ζήτημα ψυχολογίας. Δεν το έβαλα κάτω. Το πολέμησα όσο μπορούσα και πιστεύω το έσωσα και γιατί δεν είχα πάρει πολύ υιικό φορτίο.»

-Για τον Αστέρα Καβάλας:

«Στην Καβάλα έχω ανθρώπους που με λατρεύουν. Συνεργάζομαι με αξιόλογους παράγοντες και προπονητές. Εκεί βρήκα ανθρώπους που μπορώ να δουλέψω για αυτό βγάλαμε και πολλούς καλούς παίκτες με τον Αστέρα τα τελευταία χρόνια. Εκτιμάνε την ιστορία μου και τη δουλειά μου και δεν με αφήνουν να φύγω.»

-Για τον αν δεχθεί πρόταση από τις Σέρρες, σε μια πόλη που έχει τεράστια προσφορά:

«Δεν θα πω όχι. Μόλις μου πούνε, εγώ θα τρέξω πάλι, όχι όμως για τη θέση του προπονητή στην πρώτη ομάδα γιατί έχει ικανούς προπονητές στις Σέρρες. Θα είμαι αυτός που θα βοηθάει από πίσω, θα κάνει προπονήσεις, θα  λέω την άποψη μου.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top