Δήμος Βισαλτίας : 3+3 λαικές αγορές

-λήψης-1-1.jpg

 Με απόφαση του δημάρχου Βισαλτίας Αθανάσιου Μασλαρινού και στα πλαίσια λήψης μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διάδοσης ιού COVID-19 . Αλλά και στήριξης των πωλητών και εμπόρων που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές . Για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 23/1/2021  σε     Νιγρίτα , Μαυροθάλασσα και Δημητρίτσι θα λειτουργούν παράλληλα με τις υπάρχουσες λαϊκές και απο μια ακόμη . Η εν λόγω αγορές θα διεξάγονται τις ίδιες ημέρες και τις ίδιες ώρες με τις υφιστάμενες λαϊκές αγορές

• Οι χώροι διεξαγωγής των τριών παράλληλων αγορών είναι οι εξής:

α. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Νιγρίτας, στον περιβάλλοντα χώρο της παλαίστρας του Αγίου Θωμά και συγκεκριμένα από την αρχή της οδού Κερκίνης μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αναπαύσεως, ημέρα Σάββατο και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά Νιγρίτας που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

β. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Μαυροθάλασσας, στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στον χώρο παραπλήσια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Τετάρτη και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

γ. Η υπαίθρια λαϊκή αγορά Δημητριτσίου, στην κεντρική οδό του οικισμού και στην συνέχεια της καθιερωμένης λαϊκής αγοράς, ημέρα Δευτέρα και ώρες 06:00 π.μ. έως και 14:00 μ.μ. παράλληλα με την καθιερωμένη λαϊκή αγορά, που λειτουργεί την ίδια μέρα και ώρες.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top