Σέρρες : Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων στις 13 Ιανουαρίου

fee61bdaef9e15a087794d9505849270_L.jpg

Το τμήμα Δημόσιας Υγείας του Δήμου Σερρών σας καλεί να παρακολουθήσετε την Τέταρτη στις 13-1-2021 το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», το οποίο πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων τη δεύτερη Τετάρτη κάθε μήνα στις 18:15-20:00 έως τον Μάϊο του 2021, όπου παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων(ΕΔΔΥΠΠΥ) και του Υπουργείου Υγείας. Το πρόγραμμα των διαδραστικών συναντήσεων είναι απόλυτα προσαρμοσμένο και εφαρμοσμένο στις συνθήκες της περιόδου # ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.

Το θέμα της 4ης Συνάντησης την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 είναι: «Μαθησιακές Δυσκολίες και Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας(ΔΕΠ-Υ) Εφαρμογή κατά την περίοδο #ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ».

Εισηγητές είναι:

-ο κ.Κωνσταντίνος Καλανιώτης, Λογοπεδικός – Ειδικός Παιδαγωγός, Ακαδημαϊκός Υπότροφος ΕΚΠΑ

-Ευθαλία Τζίλα, Παιδοψυχίατρος Msc Ακαδημαϊκή Υπότροφος ΕΚΠΑ

Συντονισμός/ Σχολιασμός: Ντορέττα Αστέρη, Εκπαιδευτικός – Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Δρ. Ειδικής Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

Για να παρακολουθήσετε τη Συνάντηση της Ακαδημιών Γονέων θα ακολουθήσετε το link πατώντας εδώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας με τα παιδιά τώρα που μένουμε σπίτι πατήστε εδώ.

Για να πληροφορηθείτε για το ημερολόγιο του 2021 που έχουν φτιάξει οι Ακαδημίες Γονέων πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top