Τάσος Χατζηβασιλειου : Το επεισόδιο στα ΙΜια έχει δύο αναγνώσεις

T.png

Σήμερα το πρωί, σε συνέντευξή του στο Mega,

ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου χαρακτήρισε την Αμερική λαβωμένη, ως αποτέλεσμα των ταραχών και της εισβολής στο Καπιτώλιο. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «στην Αμερική είδαμε την αντίδραση ενός ντοπαρισμένου όχλου που αντιτάχθηκε σε ένα νόμιμο εκλογικό αποτέλεσμα. Αυτές οι συμπεριφορές είναι πολύ πιθανό να μείνουν στην Αμερική και μετά την αποχώρηση Τραμπ. Αυτό είναι που πρέπει να απασχολήσει την αμερικανική κοινωνία την επόμενη μέρα. Χρειάζεται ένα κοινωνικό συμβόλαιο ανάμεσα στον Μπάιντεν και τους πολίτες, με στόχο την ανάκτηση του κύρους της πολιτικής. Αυτό το κοινωνικό συμβόλαιο πρέπει να περιλαμβάνει και τους ψηφοφόρους του Τραμπ που αισθάνονταν παραγκωνισμένοι από την πολιτική σκηνή το προηγούμενο διάστημα».

Ο βουλευτής ανέφερε ότι είναι  πιθανό ο Τραμπ να προχωρήσει στην δημιουργία ενός νέου φορέα που θα κινείται δεξιότερα από τους Ρεπουμπλικάνους, στη βάση του τμήματος των “τραμπιστών” του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Όσον αφορά το επεισόδιο στα Ίμια, ο κ. Χατζηβασιλείου εξήγησε ότι έχει δύο αναγνώσεις. «Η μια έχει να κάνει με την προκλητικότητα των Τούρκων, που εκτός Τουρκίας μιλούν για διάλογο και εντός Τουρκίας συνεχίζουν την προκλητική ρητορική, και η άλλη με τη διαφω

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top