Δήμος Βισαλτίας : Το ευχαριστώ του δημάρχου

dimarxosvisaltiasathanasiosmaslarinosdimotikomegaronigritas.jpg

Ο Δήμαρχος, Αθανάσιος Μασλαρινός και η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση, συμπαράσταση και συμβολή του κρατικού μηχανισμού και όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών στην έκτακτη ανάγκη που προέκυψε από την πρόσφατη έντονη κακοκαιρία που έπληξε τον Δήμο Βισαλτίας.

Συγκεκριμένα τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το προσωπικό του ενδιαφέρον δια μέσω των Υπουργών του, τον Υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό, Θεόδωρο Λιβάνιο, την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Φωτεινή Αραμπατζή, τους βουλευτές της ΝΔ, Τάσο Χατζηβασιλείου και Θεόφιλο Λεονταρίδη, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή των άσχημων καιρικών φαινομένων ήταν σε συνεχή επαφή με τη Δημοτική Αρχή.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννη Δελή, το οποίο επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές του Δήμου και τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρη Αβραμάκη, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δήμαρχο.

Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ο οποίος με τις Υπηρεσίες της Π.Ε. Σερρών ήταν παρόντες από την πρώτη στιγμή και ανταποκρίθηκαν άμεσα στις ανάγκες που προέκυψαν.

Τον Δήμαρχο Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, τους Αντιδημάρχους, Παναγιώτη Καρακολίδη και Γιώργο Καδή, τον Δήμαρχο Αμφίπολης, Στέργιο Φραστανλή, τους Αντιδημάρχους Ελένη Πατσιά και Ιορδάνη Παπαδόπουλο, για την άμεση ανταπόκρισή τους με προσωπικό και μηχανήματα των Δήμων.

Τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ, Νίκο Δούκα και τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Φάνη Παπά, για την άμεση ανταπόκριση των Υπηρεσιών στην καταγραφή των ζημιών για την αποζημίωση των πληγέντων.

Τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Κοντογιάννη, τον Διοικητή της Π.Υ. Σερρών Σωτήρη Δημητράκη, τον Προϊστάμενο και τους άνδρες του Π.Κ. Ροδολίβους, τον Προϊστάμενο και τους άνδρες του Π.Κ. Σταυρού, τον Προϊστάμενο Χρήστο Δάρατζη και τους άνδρες του Π.Κ. Νιγρίτας καθώς  και τον Διοικητή Αστέριο Σαλιάκα και τους άνδρες του Α.Τ. Βισαλτίας.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή Βισαλτίας ευχαριστούν θερμά τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και τους κατοίκους που βοήθησαν.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top