Δήμος Αμφίπολης : Όλα έτοιμα για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων

-13.jpg

 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την νέα σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη την περασμένη Πέμπτη από τους υπουργούς Υγείας, Παιδείας, Εσωτερικών και Ανάπτυξης, για το πώς θα λειτουργήσουν δια ζώσης οι δομές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής, από αύριο Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 ανοίγουν ξανά όλες οι σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Από την Πέμπτη 07 Ιανουαρίου 2021 ξεκίνησε ο σχολαστικός καθαρισμός και η απολύμανση όλων των Σχολικών Μονάδων των Δημοτικών, των Νηπιαγωγείων και των Παιδικών Σταθμών ώστε να είναι όλα έτοιμα να υποδεχθούν με ασφάλεια τους μικρούς μας μαθητές. Υπενθυμίζεται ότι παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας από τα παιδιά.

Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη εξασφαλίσει το απαραίτητο προσωπικό καθαριότητας για όλες τις Σχολικές Μονάδες και σε όλα τα κτίρια έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά διαλύματα, μάσκες και είδη ατομικής προστασίας, ενώ θα είναι συνεχώς παρούσα και θα αξιολογεί από κοντά την εξέλιξη της πανδημίας. Ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Αρχή και ασφαλή σχολική εκπαίδευση.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top