ΠαναγιώτηςΣπυρόπουλος: Δεν θα απολογηθώ για πράξεις ή παραλείψεις παρελθόντων ετών

untitled-2.png

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο τρέχον περιοδικό «ΜΕΤΑmagazino» και στο Δημοσιογράφο, Ιορδάνη Ξανθόπουλο, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Ο τελευταίος αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα, που άμεσα, έμμεσα και πολλαπλά άπτονται των αρμοδιοτήτων του ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ήδη το έργο που γίνεται στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αρχίζει και φαίνεται στους Σερραίους πολίτες.

«Πρωτεύουσα θέση στην προβολή του Νομού Σερρών ο εναλλακτικός τουρισμός και η ανάπτυξη του Χιονοδρομικού Κέντρου του Λαϊλιά»

Χαρακτηριστική κι άκρως εντυπωσιακή η απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών στο ερώτημα του Δημοσιογράφου αναφορικά με τον ορεινό όγκο του Λαϊλιά και για το γεγονός ότι όλα τα περασμένα χρόνια έγιναν ελάχιστα στην κατεύθυνση της αξιοποίησής του: «Δεν μπορώ να απολογηθώ για πράξεις ή παραλείψεις παρελθόντων ετών, για τα οποία δεν είχα καμία εκτελεστική αρμοδιότητα. Σε κάθε περίπτωση, το δικό μου ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού, για την οποία υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις στον τόπο μας, είναι δεδομένο και είμαι αποφασισμένος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις. Φυσικά, το Χιονοδρομικό μας Κέντρο κατέχει πρωτεύουσα θέση στον σχεδιασμό αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κατανοητό, ότι στην διαχείριση του Λαϊλιά εμπλέκονται και πολλοί άλλοι φορείς και Υπηρεσίες, όπως το Δασαρχείο, ο Δήμος κλπ. Συνεπώς, πρέπει να υπάρξει ένα συνεκτικό σχέδιο από όλους για την ορθολογική διαχείριση αυτού του πνεύμονα πρασίνου της περιοχής μας», απάντησε ο κ.Σπυρόπουλος.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top