Σέρρες : Ανοίγουν την Δευτέρα 1/2 Γυμνάσια και Λύκεια

-63.jpg

Ομόφωνη η απόφαση της επιτροπής ΛοιμοξιολόγωνΤην απόφαση της επιτροπής των Λοιμοξιολόγων σχετικά με την επαναλειτουργία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανακοίνωσε στη ζωντανή ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείου Υγείας για την πορεία της πανδημίας Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου. Όπως ανακοίνωσε η κ. Παπαευαγγέλου, η απόφαση της επιτροπής ήταν ομόφωνη και Γυμνάσια – Λύκεια θα επαναλειτουργήσουν ξανά από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, έπειτα από 2,5 μήνες που παρέμειναν κλειστά.
Τα Γυμνάσια και Λύκεια θα ανοίξουν με τα ισχύοντα μέτρα, ενώ στις περιοχές με επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο, θα ανοίξουν μόνο τα Γυμνάσια ενώ τα Λύκεια θα συνεχίσουν να λειτουργούν με τηλεκπαίδευση.
Όπως ανέφερε η κ. Παπαευαγγέλου, αν παρατηρηθεί έξαρση των κρουσμάτων, η επιτροπή θα παρέμβει για να λάβει σχετικές αποφάσεις, καθώς τα δεδομένα θα αξιολογούνται συνεχώς.
Παράλληλα, η κα Κεραμέως διευκρίνισε ότι όλες οι άλλες εκπαιδευτικές δομές (πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης) θα παραμένουν σε εξ αποστάσεως λειτουργία.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top