ΟΕΒΕΣ Σερρών : Διαμαρτυρία στις 10 Φεβρουαρίου – με μάζεμα των κλειδιών των επιχειρήσεων

144202305_3506773106115831_3872098011402857297_n.jpg

Είναι καιρός να αντιδράσουμε, οι δυνάμεις μας έχουν στερέψει φωνάζουν σε όλους τους τόνους οι εκπρόσωποι του κλάδου της εστίασης μετά από 4 σχεδόν μήνες lockdown. Τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στο χώρο της εστίασης έχουν ξεκινήσει να φέρνουν και αλλεπάλληλα λουκέτα και η υπομονή των επαγγελματιών έχει εξαντληθεί.

Με δελτίο Τύπου που αποστέλλει σήμερα Δευτέρα 1/2/2021 η Ένωση Καταστημάτων Αναψυχής & Εστίασης περιγράφει τα σημεία της εκδήλωσης διαμαρτυρίας οργανώνεται για την Τετάρτη 10/2/2021 και καλεί σε συμπαράσταση όλους τους επαγγελματίες και συνεργάτες της Εστίασης

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου:

Σέρρες, 01/02/2021

Αρ. Πρωτ.: 2135

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: δράσης κινητοποίησης. «ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ»

Οι επιχειρήσεις Εστίασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας βάζουν οριστικά λουκέτα. Καθημερινά οι συνάδελφοι παραδίνονται σ΄ ένα βάναυσο πόλεμο. Το τοπίο είναι θολό, τίποτα δεν ξεκαθαρίζεται και τα δελτία τύπου δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

Με υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζεται ο όλεθρος, δεν πληρώνονται οι απαιτήσεις.

Δεν είναι δυνατόν να λειτουργούμε μόνο για να συντηρούμε τις θέσεις εργασίας, να στοιβάζουμε τιμολόγια και λογαριασμούς. Να συσσωρεύουμε χρέη και να βλέπουμε τις θυσίες και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται. Οι φωνές μας δεν ακούγονται, ΔΕΝ ευαισθητοποιούν τους κυβερνώντες. Η Εστίαση βρίσκεται πολλά χρόνια στην εντατική και αργοπεθαίνει.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ!

Για όλους τους παραπάνω λόγους, καλούμε:

Όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες επαγγελματίες του χώρου της Εστίασης, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, από τις 11.00 το πρωί μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα,μπροστά από το κτήριο του Διοικητηρίου των Σερρών (πρώην Νομαρχία), όπου θα συλλέγονται τα κλειδιά των επιχειρήσεων και οι συνάδελφοι θα υπογράφουν τη σχετική «Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης» (Για τους συνεργάτες της εστίασης προβλέπονται ξεχωριστές δηλώσεις). Τα κλειδιά και η δήλωση θα μπαίνουν σε ένα φάκελο προς την Ομοσπονδία. Αντιπροσωπεία 99 συναδέλφων και ο πρόεδρος κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο εμπαιγμός δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δε βάζουμε πλάτη άλλο, καταντήσαμε από νοικοκυραίοι επαίτες. Οι οικογένειές μας στηρίζονται σ’ εμάς. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και οι δυνάμεις μας στέρεψαν! Η απόγνωση, η οργή και η αγανάκτηση έχουν κυριεύσει ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους.

Καιρός να αντιδράσουμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η                                    Γ. ΓραμματέαςΚοτσαμπάς Σωτήριος                         Σπλήνα Μελπομένη

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top