Το πρώτο «άδειασμα» της Φώφης Γεννηματά από τον Ανδρέα Λοβέρδο που δηλώνει πιστός στον Μητσοτάκη

-λήψης-3-2.jpg

Το πρώτο «άδειασμα» της Φώφης Γεννηματά από τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι γεγονός. Αφορμή στάθηκε η επιλογή της κυβέρνησης να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. 

Το πρώτο «άδειασμα» της Φώφης Γεννηματά από τον Ανδρέα Λοβέρδο που δηλώνει πιστός στον Μητσοτάκη«Δεν έχω δει πιο πολύ χιόνι τα τελευταία χρόνια. Πιο πολύ ήταν το 2004 όταν είχαν προκηρυχτεί εκλογές, όταν είχε κλείσει πάλι η Αθηνών-Λαμίας , είχαν εγκλωβιστεί οι οδηγοί, είχε κλείσει ο δρόμος από τα προβλήματα όχι από επιλογή της κυβέρνησης και θυμάμαι τι έλεγαν οι οδηγοί εναντίον της κυβέρνησης που δεν είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία εγκαίρως», είπε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρεάς Λοβέρδος. 

«Κι εγώ θα διάλεγα την ίδια επιλογή (που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική), αν και το καλύτερο θα ήταν να έχουμε εκείνες τις δυνατότητες τις τεχνικές που να μην κλείνουν οι δρόμοι. Και στην κεντρική και στη βόρεια Ευρώπη δύσκολα κλείνουν οι δρόμοι»,  πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM 107,7.

Υπενθυμίζεται ότι μία μέρα πριν η Φώφη Γεννηματά είχε καταγγείλει την κυβέρνηση για το κλείσιμο της Εθνικής οδού. Όπως υπενθυμίζεται επίσης ότι οι δυο τους θα διεκδικήσουν την ηγεσία του Κινήματος στο συνέδριο του κόμματος το 2021. 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top