Δήμος Βισαλτίας : Διαδικτυακά θα πραγματοποιούνται οι δράσεις των ΚΔΑΠ

-44.jpg

Με χαρά σας καλωσορίζουμε και πάλι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Βισαλτίας και σας ενημερώνουμε ότι όλες οι δράσεις των δομών μας από αύριο Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 και  καθημερινά, από τις 15:00–19:00, θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Στο πλαίσιο της συνεχούς διερεύνησης που κάνουμε για νέους τρόπους ποιοτικής απασχόλησης, διασκέδασης και μάθησης, με έμπνευση και σεβασμό στις ανάγκες των μικρών μας φίλων, δημιουργούμε ποικίλες δράσεις. Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στις υπάρχουσες συνθήκες, στις ανάγκες και στα θέλω σας και με σύμμαχο την τεχνολογία, θα είμαστε δίπλα σας με πλούσια θέματα δραστηριοτήτων. Με παιδαγωγούς της γλώσσας, της μουσικής, του χορού, των εικαστικών, της πληροφορικής, θα σας δείξουμε ότι όλα είναι εφικτά στο ταξίδι των Κ.Δ.Α.Π. της  Κ.Ε.Δ.Η.Β.

Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, μικρούς και μεγάλους, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις σωματικές, συναισθηματικές, γλωσσικές, κοινωνικές και συμπεριφορικές πτυχές κάθε παιδιού, οι εμψυχωτές των Κ.Δ.Α.Π. θα παρέχουν καθημερινά τις παρακάτω εκπαιδευτικές δράσεις: μουσικοκινητική-σύνθεση, ζωγραφική-εικαστικά, χορό, αγγλικά, δημιουργική γραφή και βοήθεια στη μελέτη, πληροφορική, μαγειρική, συμβουλευτική (ατομική-ομαδικές συζητήσεις).

Το πρόγραμμα των διαδικτυακών μας δράσεων θα αναρτηθεί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των δομών Κ.Δ.Α.Π  και οι σχετικοί σύνδεσμοι (link) θα αποσταλούν με e-mail.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top