Τηλεδιάσκεψη Τάσου Χατζηβασιλείου με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο – Στο επίκεντρο η Πανεπιστημιούπολη Σερρών

tasos-syrigos-696x391-1.jpg

Συζήτηση με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ Τάσος Χατζηβασιλείου. Κυρίαρχο θέμα ήταν η επόμενη μέρα στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και ειδικότερα στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών. 
Ο Σερραίος βουλευτής εξέθεσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του στον υφυπουργό. Κύριο αίτημα παραμένει η αύξηση του αριθμού των εισακτέων στα περιφερειακά ιδρύματα, όσο θα μειώνονται οι αντίστοιχες θέσεις στα κεντρικά πανεπιστήμια των μεγάλων πόλεων, όπως άλλωστε είχε προτείνει ο κ. Χατζηβασιλείου και στην υπουργό κ. Κεραμέως. Τις επόμενες ημέρες, ο βουλευτής θα συζητήσει και με τους ανθρώπους του campus των Σερρών. 
Επιπλέον, ο κ. Χατζηβασιλείου έθεσε το ζήτημα της διεξαγωγής των κατατακτηρίων εξετάσεων φέτος, οι οποίες καθυστερούν λόγω κορονοϊού. Ο κ. Συρίγος επαναβεβαίωσε την πρόθεση του υπουργείου να μην ακυρωθούν οι κατατακτήριες. Στόχος της κυβέρνησης είναι να διοργανωθούν εντός του εαρινού εξαμήνου του 2021, αναλόγως βέβαια με την έκβαση της πανδημίας. 

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Συρίγο για το αμείωτο ενδιαφέρον και την αμεσότητά του. 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top