Απόλλων Παραλιμνίου : Πρωτάθλημα ενός γύρου

-68.jpg

 Στις 28 Μαρτίου ξαναξεκινά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής όπου συμμετέχει ο Απόλλων Παραλιμνίου

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην συνεδρίασή της την Πέμπτη (25/2) αποφάσισε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά η Γ’ Εθνική με την διεξαγωγή ενός μόνο γύρου στο πρωτάθλημα. Επίσης, όποια ομάδα δεν δηλώσει συμμετοχή θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. που ανήκει, χωρίς χρηματικό πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών.

Αναλυτικά:

Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Ως ημερομηνία επανέναρξης του Πρωταθλήματος ορίζεται η Κυριακή 28/03/2021.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top