Εμπορικος σύλλογος Σερρών : Νέο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

-5.jpg

Δημοσιεύτηκε η νέα ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π.οικ.: 12639 (ΦΕΚ 793Β΄), όπου καταργείται το επίπεδο μητροπολιτικών περιοχών και ισχύουν πλέον τρία επίπεδα επιδημιολογικής επιβάρυνσης, το Επίπεδο Επιτήρησης, το Επίπεδο Αυξημένου Κινδύνου και το Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ανήκει στο 1ο Επίπεδο Επιτήρησης και ισχύουν τα εξής :

• Τα καταστήματα λειτουργούν κανονικά.
• Επιτρέπεται αυστηρά μόνο ένα άτομο για κάθε 25 τ.μ. στον κύριο χώρο του καταστήματος. Εξαιρούνται οι βοηθητικοί χώροι, οι αποθήκες, τα γραφεία και οι χώροι στάθμευσης. Οι αριθμοί αυτοί ισχύουν μόνο για τους πελάτες και δεν συμπεριλαμβάνουν επιχειρηματία/ες και προσωπικό.
• Η απόσταση που θα τηρείται μεταξύ των πελατών είναι 1,5 μέτρο στους χώρους του καταστήματος ο ένας από τον άλλον, ενώ στα ταμείο η απόσταση καθορίζεται στα 2 μέτρα μεταξύ τους.
• Επιβάλλεται για όλους στην πρόσοψη η υποχρεωτική ανάρτηση με έγγραφο ή ψηφιακό τρόπο του μέγιστου αριθμού πελατών που επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα στο κατάστημα.
• Το ωράριο λειτουργίας εκτείνεται προαιρετικά από 7:00 π.μ. έως 8:30 μ.μ. για όλες τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τα παραπάνω το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ & ΤΕΤΑΡΤΗ : 09:00 έως 14:30
ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-15:00

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζονται οι εκπτώσεις έως την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top