ΣΥΡΙΖΑ: Το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης – Εγκληματικοί οι χειρισμοί της κυβέρνησης

syriza_logo_intime.jpg

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο Εθνικό Σύστημα Υγείας λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρίνει τον πρωθυπουργό για το ότι δεν προχωρά σε επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

“Ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα “συνεργαστεί περαιτέρω” με τους ιδιώτες”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια της κατάρρευσης, δεκάδες συμπολίτες μας χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, εκατοντάδες βρίσκονται διασωληνωμένοι, αρκετοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ και ο κ. Μητσοτάκης αντί να εφαρμόσει σχέδιο έκτακτης ανάγκης και να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, όπως συνεχώς του ζητάμε, απλά συζητά με τους επιτελείς του πώς θα “συνεργαστεί περαιτέρω” με τους ιδιώτες.

Δυστυχώς, στο σχεδιασμό τους αντί επίταξης προβλέπουν μόνο “δωράκια ” στους κλινικάρχες, όπως τα διπλά νοσηλεία για τις ελάχιστες κλίνες που διαθέτουν και αποσπασμένους γιατρούς από τα Δημόσια νοσοκομεία.

Ανίκανοι να προστατέψουν τους πολίτες και ικανοί μόνο για να προστατέψουν τα συμφέροντα των κλινικαρχών φίλων τους. Οι χειρισμοί τους έχουν πάψει να είναι μόνο επικίνδυνοι. Είναι εγκληματικοί”.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top