Πανσερραικός : Π. Στοΐλας – Θα κάνουμε τα πάντα για την άνοδο

watermarked-ΣΤΟΙΛΑΣ-2-1068x712-1.jpg

Την πίστη του ότι ο Πανσερραϊκός θα εξασφαλίσει την άνοδο εξέφρασε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής των «λιονταριών» Πέτρος Στοΐλας.

Ο Σερραίος τεχνικός μίλησε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football league με την ομάδα του να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καβαλα.

Ο Πέτρος Στοΐλας μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

-Το στόχο τoυ Πανσερραϊκού:

«Στόχος είναι η άνοδος. Δεν στεκόμαστε σε αυτά που ακούγονται για την αναδιάρθρωση. Ξέρουμε ότι οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν και ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Βέβαια αυτός είναι ένας μακροχρόνιος στόχος. Ο άμεσος είναι κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε τους αγώνες αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο παιχνίδι στην Καβάλα. Το κάθε παιχνίδι της πρεμιέρα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας πόσο μάλλον η φετινή πρεμιέρα που λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης με την πανδημία έρχεται μετά από έναν ολόκληρο χρόνο».

-Για το παιχνίδι στην Καβάλα:  

«Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Δεν θέλω να χρίσω ένα ξεκάθαρο φαβορί γιατί και η Καβάλα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Θα γίνει ένας καλός αγώνας και αυτό το προδιαθέτουν οι ιστορίες των δύο ομάδων και το γήπεδο».

-Για το που θα κριθεί ο αγώνας:

«Θα κριθεί στην διάρκεια που θα έχει η κάθε ομάδα όσον αφορά το χρόνο της οργάνωσης και της ενέργειας γιατί στα πρώτα παιχνίδια θα είναι δύσκολο να δούμε ομάδες που θα κρατάνε ενενήντα λεπτά υψηλό ρυθμό. Όπως και στην ποιότητα της στιγμής που θα έχει ο κάθε παίκτης».

Για τις εξαιρετικές συνθήκες που έχει εξασφαλίσει η διοίκηση στην ομάδα του:

«Ναι αυτό είναι αλήθεια. Το εξωαγωνιστικό κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό. Να λύνονται τα προβλήματα και εκτός γηπέδου. Στην καθημερινότητας μας η διοίκηση μας παρέχει ότι καλύτερο ώστε να μην σκεφτόμαστε τίποτα άλλα παρά μόνο τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Είναι ένα από τα όπλα μας ότι δουλεύουμε σε ένα περιβάλλον με ηρεμία, με σιγουριά, με ασφάλεια».

-Για την αγωνιστική ταυτότητα του φετινού Πανσερραϊκό:

«Μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει, οργανωμένη σε όλες τις γραμμές, δεν θα παρατάει σε κανένα σημείο την μπάλα, ψυχωμένη, παθιασμένη με νοοτροπία νικητή. Θέλω να υποσχεθώ στον κόσμο του Πανσερραϊκού ότι η ομάδα θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο με συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό θα βγει στο γήπεδο».

-Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα:

«Κάποιες ομάδες δεν θα επηρεαστούν από αυτό. Σίγουρα όμως για τον Πανσερραϊκό αυτό θα είναι ένα πλήγμα γιατί εκτός από την δυνατή έδρα η ομάδα μας είχε βοήθεια από τους φιλάθλους που την ακολουθούσαν και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι έχουν τον τρόπο να μας στηρίξουν παρόλο που δεν θα είναι στο γήπεδο».

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΕΡΑ ΣΕΡΡΩΝ 

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top