Ιστορικό φιάσκο σε μία κορυφαία επέτειο

-77.jpg

Ξεχειλίζει η οργή μεταξύ κορυφαίων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά της προέδρου της επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννας Αγγελοπούλου αλλά και της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου.

Το γεγονός ότι ενώ η Ελλάδα είναι μέλος και της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν παρευρέθηκε ούτε ένας αρχηγός κράτους εκτός φυσικά του Νίκου Αναστασιάδη, σε αυτή την κορυφαία εθνική στιγμή, αποτελεί μία εθνική ταπείνωση για την οποία σίγουρα θα αναζητηθούν ευθύνες.

Και η προφανής ευθύνη ανήκει στην πρόεδρο της επιτροπής, η οποία είχε και την ευθύνη του εορτασμού.

Φυσικά δυσαρέσκεια υπάρχει και για την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία αντί να επιδιώξει την έλευση κάποιου ομολόγου της, πρόβαρε φορέματα.

Το Μαξίμου αποκρούει την κριτική που δέχεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για αυτό το εθνικό φιάσκο, διότι οι ευθύνες του πρωθυπουργού λόγω της πανδημίας είναι τεράστιες, ο φόρτος εργασίας ασύλληπτος και τα προβλήματα πολλά. Το τελευταίο λοιπόν που θα μπορούσε να ασχοληθεί, είναι η οργάνωση δεξιώσεών και τα δείπνα. Άλλωστε γι’ αυτό είχε επιλέξει την Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία μάλιστα του είχε εγγυηθεί ότι θα φρόντιζε να υπάρχουν υψηλές παρουσίες στα δρώμενα.

Σε κάθε περίπτωση, το επιτελείο του πρωθυπουργού επιμένει πως το Μαξίμου δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτή την εθνική ταπείνωση, διότι δεν ασχολήθηκε σε κανένα σημείο με τις προσκλήσεις και τις δεξίωσης.

Να υπενθυμίσω την πανικόβλητη αντίδραση της Γιάννας Αγγελοπούλου σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός των απουσιών. Το ύφος της τα λέει όλα.

Χαμός στον ΣΚΑΪ: Η ερώτηση που σόκαρε την Γιάννα Αγγελοπούλου! (video)

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top