Μέσα στη δίνη της πανδημίας ο φιλελές «λαγός» προαναγγέλλει επίθεση στο δημόσιο σύστημα Υγείας

portosalte1.jpg

«Δεν θα έχουμε κάθε μέρα κορωνοϊό. Σήμερα είναι μία έκτακτη κατάσταση, είμαστε σε πόλεμο. Είναι συνθήκες πολέμου. Μεθαύριο, όταν με το καλό ησυχάσουμε, θα χρειάζονται όλοι αυτοί ή θα έχουμε πλεόνασμα;».

Με αυτόν τον τρόπο επανέφερε (βίντεο εδώ) τη νεοφιλελεύθερη ατζέντα για τη δημόσια Υγεία ο Πορτοσάλτε. 

Μάλιστα, για μην υπάρχει καμία αμφιβολία για το περιεχόμενο του δήθεν αφελούς ερωτήματος του, έκανε κι αυτό το τίτιβισμα:

«Ξιφουλκούν οι συνδικαλιστές του υγειονομικού,όλων των ειδικοτήτων, απ’ όλα τα μετερίζια φιλοκυβερνητικά και αντιπολιτευτικά για το αγωνιστικό μεροκάματο!Απαιτούν προσλήψεις τώρα, με το λεφτόδενδρο. Μετά την πανδημία, η στιγμή της κυβέρνησης για τολμηρή μεταρρύθμιση στην Υγεία».

Τα πράγματα είναι απλά για τους Πορτοσάλτε, οι οποίοι παίζουν το ρόλο του «λαγού» και λένε λίγο καιρό πριν αυτά που θα έρθουν να πούνε στη συνέχεια οι επίσημοι κυβερνητικοί παράγοντες.  

Ο Πορτοσάλτε ως φιλελές «λαγός» υποστηρίζει ανοιχτά ότι τελειώνουν τα καλά λογάκια για το δημόσιο σύστημα Υγείας, που ακούμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας (χωρίς αυτό να σημαίνει ουσιαστική ενίσχυση του) κι έρχονται ξανά οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές διάλυσης του προς όφελος των εμπόρων της Υγείας.

Τι εννοεί «μεταρρυθμίσεις» ο Πορτοσάλτε; Ας τα δούμε κι ας τα ακούσουμε από τα χείλη των Κυρ. Μητσοτάκη, Αδ. Γεωργιάδη, Μπ.Παπαδημητρίου.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top