Σέρρες : Προμήθεια self-test μόνο σε ώρες κανονικής λειτουργίας των φαρμακείων

-26.jpg

Έκκληση στους εργαζόμενους που δικαιούνται δωρεάν self-test ,αλλά και στους γονείς των μαθητών να τα προμηθεύονται έγκαιρα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης εβδομάδας και μόνο κατά τις ώρες κανονικής λειτουργίας των φαρμακείων και όχι στη διάρκεια εφημεριών/διανυκτερεύσεων, απηύθυνε από την ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών Αναστάσιος Ρόντζης.

«Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας, για λόγους δημόσιας υγείας και για την αποφυγή ταλαιπωρίας θα πρέπει να προγραμματίζεται η προμήθεια των self test σε ώρες κανονικής λειτουργίας των φαρμακείων. Η πλατφόρμα διάθεσης δεν λειτουργεί τα σαββατοκύριακα» δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο κ.Ρόντζης υπογραμμίζοντας το φόρτο που καλούνται να επωμιστούν οι φαρμακοποιοί για την εξυπηρέτηση όλων των δικαιούχων.

Σημειώνεται ότι από τη Δευτέρα 10 Μαΐου θα μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν self test οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες σε 8 κλάδους, όπως : λιανεμπόριο, εστίαση, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, μεταφορές, υπηρεσίες καθαρισμού, κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, σχολές οδηγών.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top