Δήμος Ηράκλειας : Άλλο λάθος και άλλο ατυχές περιστατικο

-30.jpg

  Με δελτίο τύπου ο δήμος Ηράκλειας τοποθετείται για το θέμα της εγκατάλειψης αδέσποτων και μάλιστα εκτός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Δήμος Ηράκλειας : Ο αντιδήμαρχος επιβεβαίωσε οτι εγκατέλειψαν τα αδέσποτα 

Στην ανακοίνωσδη γίνεται λόγος για τις προσπάθειες ου καταβάλλει ο δήμος για το θέμα των αδέσποτων και γίνεται λόγος για ατυχές περιστατικο .

Εμεις να που΄με οτι δεν ήταν ατυχές περιστατικο αλλά λάθος και μάλιστα και μια ενέργεια που δείχνει και μια λάθος νοοτροπια η οποία ακύρωσε ότι καλό και είχε γίνει .Αυτο που δεν διαβάσαμε την ανακοίνωση ήταν μια συγνώμη και κατά δευτερον η επίπληξη τουλάχζιστον του αρμόδιου αντιδημάρχου που παραδέχθηκε στις τληεοπ[τικές κάμερες ότι ήταν δική του ιδέα

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο Δήμος Ηράκλειας έχει επιδείξει πολλές φορές την ευαισθησία του σε θέματα που άπτονται της προστασίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε δημόσιους χώρους, κυρίως πάρκα και πλατείες σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Η προστασία αυτών των ανυπεράσπιστων κυριολεκτικά ζώων συνίσταται κυρίως στην αντιμετώπιση των θεμάτων υγείας, καλής μεταχείρισης και ευζωίας τους, ταυτόχρονα όμως επιδιώκεται η σταθεροποίηση και σταδιακά η μείωση του πληθυσμού τους.
Οπωσδήποτε η προσπάθεια που καταβάλλεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για την επιτυχή προστασία των αδέσποτων είναι τεράστια καθώς τα μέσα που διατίθενται από την πολιτεία δεν επαρκούν να καλύψουν ιδανικά τις αυξημένες ανάγκες των ζώων αυτών.
Το ατυχές περιστατικό που έλαβε χώρα στην προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε μία ανήμπορη συνδημότισσά μας δεν μπορεί να αμαυρώσει σε καμία περίπτωση ούτε την αντίληψή μας για τη διαχείριση αυτών των δυστυχισμένων ζώων ούτε τον αγώνα στον οποίο καθημερινά επιδιδόμαστε.
Απόδειξη της ευαισθησίας μας αποτελεί η πρόταση που έχουμε υποβάλλει στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών ώστε να ιδρύσουμε και να εξοπλίσουμε το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς και η οποία βρίσκεται σε διαδικασία ένταξης.
Έχουμε την πεποίθηση πως σύντομα θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αυτό το ζήτημα που μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top