Πανσερραικός : Νικητής στο τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι

aok-stis-serres-fasi-1200x852-1.jpg

 Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται και από τις λεπτομέρειες .Μπορεί ο Πανσερραικός να έχασε στο γήπεδο το ντέρμπι με την Καβάλα όμως αναδεικνύεται νικητής στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα .Καθώς η φιλοξενία του στην αποστολή του αντιπάλου ήταν τέτοια που δημοσίως η ΠΑΕ Καβάλα ευχαρίστησε τους διοικούντες της κόκκινης ΠΑΕ. Η αναγνώριση αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξια καθώς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου . Οι Καβαλιώτες δεν ήταν και ιδιαίτερα φιλόξενοι και υπήρξε και διαμαρτυρία του Πανσερραικου

Tις θερμές ευχαριστίες της για τη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας στις Σέρρες για το ντέρμπι κορυφής του Βορείου Ομίλου της Football League, αλλά και για τα συγχαρητήρια που δέχτηκε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα, εκφράζει προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965:

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι τις δύο ομάδες της χωρίζει μόνο το 90λεπτο μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα 1965 ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ Πανσερραϊκός και τους ανθρώπους της για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν. Σε ένα ντέρμπι με πλούσιο θέαμα απέδειξαν ότι το μόνο που μας χωρίζει είναι 90 λεπτά αντιπαλότητας στον αγωνιστικό χώρο με αθλητικό πνεύμα.

Τους ευχαριστούμε για τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει».

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top