Σέρρες : Δωρεάν διαδικτυακή εκδήλωση για Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της επιχείρησης του 21ου αιώνα»

-39.jpg

Το Επιμελητήριο Σερρών ενημερώνει για την πραγματοποίηση δωρεάν διαδικτυακής εκδήλωση από την εταιρία Financial Business Systems (F.B.S.), με θέμα: «Tο νέο επιχειρηματικό μοντέλο της βιώσιμης και αναπτυσσόμενης επιχείρησης του 21ου αιώνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14/05/2021), στις 20:00 το βράδυ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Επιμελητηρίων Σερρών, Καβάλας, Μεσσηνίας, Λάρισας και Πιερίας, καθώς και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας (Π.Ο.Ε.Τ.Ν.).

Ο κος Δημήτριος Γ. Καμπούρης, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ειδικός επιστήμονας σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης και εξυγίανσης επιχειρήσεων, αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετικό δελτίο τύπου: «Η πολύχρονη εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την επιστημονική μας γνώση, μας δίνουν την δυνατότητα να προτείνουμε στις επιχειρηματικές τάξεις ένα σύγχρονο αναπτυξιακό επιχειρηματικό μοντέλο προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα και στο δρόμο που έδειξε η πανδημία.»

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν email στο info@fbs.com.gr ή στο eves@eves.gr με το ονοματεπώνυμο, την ιδιότητα και το email στο οποίο επιθυμούν να τους σταλεί ο σύνδεσμος συμμετοχής. Λίγες ώρες πριν το σεμινάριο ο σύνδεσμος Zoom της εκδήλωσης θα σταλεί με email στους συμμετέχοντες.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς το μέγεθος της «διαδικτυακής αίθουσας» θα είναι περιορισμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Σερρών στο τηλέφωνο 23210 99732 και στο email eves@eves.gr.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top