Σε τραγική κατάσταση τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Η λίστα με τα πρόσωπα που θα αποχωρήσουν

-46.jpg

Κυριολεκτικά στο… κόκκινο βρίσκονται από οικονομικής πλευράς τα κομματικά ΜΜΕ της Κουμουνδούρου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του media.gr. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο στενό σύστημα Τσίπρα αναζητείται εδώ και καιρό φόρμουλα δυναμικής αντιμετώπισης της κατάστασης, ωστόσο άπαντες διστάζουν να πάρουν τις απαιτούμενες αποφάσεις, για να μην τρωθεί περαιτέρω το αριστερό γόητρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει εσχάτως στο τραπέζι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποτελεί μονόδρομο, δεδομένου ότι οι απολύσεις και οι διαδοχικές περικοπές μισθών συνιστούν casus belli για το μισό στελεχικό δυναμικό του κόμματος, αφορά τη θέσπιση προγράμματος εθελουσίας εξόδου.

Σε πρώτη φάση, το σχετικό πλάνο αφορά την «Αυγή» και, αν το εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία, πιθανώς να εφαρμοστεί και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ζητηθεί ήδη από τον διευθυντή της εφημερίδας, Αγγελο Τσέκερη, να καταρτίσει μια λίστα εργαζομένων που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε αυτό το άτυπο πρόγραμμα εξυγίανσης.

Πρόκειται κυρίως για πρόσωπα που έχουν συμβολική καθαρά εμπλοκή στην έκδοση του φύλλου, με τη διατήρηση της παρουσίας τους να έχει να κάνει κατά βάση με τη σημειολογία του παρελθόντος, την κομματική τους ταυτότητα και την παράδοση περί αποφυγής απολύσεων.

Οι περισσότεροι, δε, εξ αυτών θεωρούνται προχωρημένης επαγγελματικής ηλικίας, οπότε η πρόταση της Κουμουνδούρου θα μπορούσε υπό συνθήκες να αποτελεί ένα ισχυρό δέλεαρ.

Φυσικά, οι πιο πραγματιστές λένε ότι, ακόμα κι αν προχωρήσει το σχέδιο, κάτι που μόνο βέβαιο δεν είναι, με φόντο την έλλειψη αποφασιστικότητας που χαρακτηρίζει την κομματική ηγεσία στο συγκεκριμένο μέτωπο, θα είναι μόνο ένα προσωρινό μπάλωμα, που κάθε άλλο παρά την οριστική διάσωση των Μέσων θα σηματοδοτεί.

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top