ΚΙΝΑΛ -Πρέπει να αλλάξουμε αρχηγό και πολιτικές θέσεις

2e78d8a7af91281fe2eb0a8acda03c22_XL.jpg

«Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν δεν υπάρξει ολική επαναφορά θα υποστούμε καθολική έκλειψη», προειδοποιεί ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος και υπογραμμίζει: «Δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτε λιγότερο: μόνο νίκη».

Σαφή προειδοποίηση πως η σημερινή κατάσταση στη Χαριλάου Τρικούπη δεν μπορεί να συνεχιστεί, απευθύνει ο Ανδρέας Λοβέρδος, με συνέντευξη που παραχωρεί στο iEidiseis.

«Η στασιμότητα των ποσοστών της παράταξής μας είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος. Από τις εκλογές του 2019 μέχρι και σήμερα η πολιτική απήχηση του χώρου μας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το 7-7.5% στην καλύτερη περίπτωση», αναφέρει χαρακτηριστικά και διαμηνύει: «Πρέπει να αλλάξουμε αρχηγό, να αλλάξουμε πολιτικές θέσεις, να αλλάξουμε νοοτροπία. Πχ αυτά τα «ούτε-ούτε» δεν συγκροτούν πολιτική στάση. Η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν δεν υπάρξει ολική επαναφορά θα υποστούμε καθολική έκλειψη».

« Μιλώ για υπερδιπλασιασμό των ποσοστών μας. Δεν υπάρχει άλλο μέτρο για μένα. Αυτός είναι ο στόχος μου και γι’ αυτό τον σκοπό θα αγωνιστώ εάν αποτελέσω την επιλογή της πλειοψηφίας των μελών και φίλων της παράταξής μας. Δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτε λιγότερο: μόνο νίκη», αναφέρει ως προς τους στόχους της υποψηφιότητάς του, ενώ ως προς το εάν θα επαναφέρει τον πράσινο ήλιο και θα ξανακάνει το ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ, σημειώνει: «Ανοιχτά, καθαρά, δυνατά: το ΠΑΣΟΚ είναι η δύναμή μας, ο ήλιος ο πράσινος το σύμβολό μας και έχουν συνδεθεί με τις καλύτερες περιόδους της μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ για εμένα είναι τιμή και περηφάνια. Δεν έχω καμία πρόθεση να καταχωνιάσω τα σύμβολα αυτά στα σκονισμένα ντουλάπια της πολιτικής ιστορίας. Το ΚΙΝΑΛ δεν αντικατέστησε το ΠΑΣΟΚ, δεν τα κατάφερε να καλύψει το κενό. Πάντως τιμώ όσους ήλθαν μαζί μας τότε που οι πολλοί μας εγκατέλειπαν».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τη συνέντευξή του στο iEidiseis, απαντά σε όσους τον κατηγορούν ότι εάν εκλεγεί θα οδηγήσει το κόμμα στη δεξιά ή θα διασπαστεί, αλλά και τι θα πράξει με πρόσωπα όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Γιώργος Φλωρίδης και ο Γιάννης Μανιάτης.

https://www.ieidiseis.gr/

Μοιραστείτε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top